Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ντάνιελ Νούρκα: Δούλεψα 3 μήνες στην Ινδία ως μοντέλο


Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο νικητής του φετινού κύκλου του «Survivor», μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο στην Ινδία, στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Γειά σου».

Ο νικητής του διαγωνιστικού ριάλιτι περιέγραψε την εμπειρία του από τη χώρα της Ασίας.

«Δούλεψα 3 μήνες στην Ινδία ως μοντέλο. Νέο Διλχί ήταν η βάση μου. Η Ινδία ήταν χωρισμένη. Δεν υπήρχε η μεσαία τάξη. Δηλαδή, υπήρχε τεράστια ταξική διαφορά. Ή ήσουν πολύ πλούσιος, ή ήσουν πολύ φτωχός. Είδα τεράστια χλιδή, σε καλέσματα, αλλά είδα και πολλή φτώχεια. Είδα τον ορισμό της φτώχειας, όχι το δεν έχω να αγοράσω καινούργιο αμάξι. Άνθρωποι ξυπόλυτοι στους δρόμους, να μην έχουν που να μείνουν, να μην έχουν να φάνε. Επαίτης, εξαθλίωση της ανθρώπινης ζωής», αφηγήθηκε.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είχα πρακτορείο, το οποίο ήταν συνεννοημένο πρακτορείο εδώ πέρα, το οποίο μου έκλεινε κάποια casting, πήγαινε, με έκλειναν ή δεν με έκλειναν αντιστοίχως και δούλευα. Αλλά, ήταν τρομερή εμπειρία. Ο λόγος που πήγα ήταν να αποκομίσω την εμπειρία. Να σηκωθώ κάποια στιγμή στη ζωή μου να πω: "Πάω στην Ινδία για διακοπές, δεν πρόκειται". Οπότε, είπα: "Άρπαξε την ευκαιρία τώρα και να δουλέψεις"».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Ταζ Μαχάλ: «Έκανα αναγκαστικά λόγω δουλειάς κάποια ταξίδια στην Ινδία. Πήγα στο Ταζ Μαχάλ. Κατάλαβα γιατί είναι ένα από τα Θαύματα του Κόσμου. Ήταν εμβληματικό, δηλαδή από τη στιγμή που έμπαινες και το έβλεπες όλο με το μάρμαρο, ήταν τέλειο. Και η ιστορία είναι τρομερή που το αφιερώνει στη γυναίκα που του έδωσε διάδοχο. Είναι 99,9% τελειωμένο, γιατί έχει ένα λουλούδι κάτω -κάτω σε έναν στύλο που δεν είναι τελειωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ