Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Θέλει χρόνο ακόμα»


«Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα», είπε η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας μετά από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη.

Μιλώντας στο Mega εξήγησε ότι: «παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχουμε κάτι νεότερο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του, όπως ήταν από την πρώτη στιγμή και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος κλπ. για να δούμε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του από την αρχή, το είχαμε πει, τις πολέμησε σιγά-σιγά. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε».

Παράλληλα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε ότι: «ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός. Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του είναι κοντά, η ιατρική ομάδα είναι κοντά και ευχόμαστε όλοι ό,τι καλύτερο και όσο πιο γρήγορα να γίνει καλά και να πάει στο σπίτι του. Θέλει χρόνο. Όταν είσαι σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας δεν μπορείς ξέρεις ούτε πώς θα εξελιχθεί ούτε πόσο χρόνο θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος, απλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα, υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να λέμε από την τηλεόραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ