Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Μοντέλο του OnlyFans απέρριψε 5.000 εργένηδες μετά από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok


Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε την περίεργη μέθοδο που αποφάσισε να ακολουθήσει προκειμένου να βρει το άλλο της μισό.

Μια Ολλανδή influencer και μοντέλο του OnlyFans, η Vera Dijkmans, φέρεται να έχει κατακλυστεί από απαντήσεις χιλιάδων ανύπαντρων ανδρών μετά την ανάρτηση της ότι ψάχνει αγόρι. Παρά το συντριπτικό ενδιαφέρον, η 23χρονη δεν έχει βρει ακόμα την αδελφή ψυχή της.


Η Dijkmans, η οποία διαθέτει πάνω από 5,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, μοιράστηκε την αντισυμβατική της μέθοδο σε συνέντευξή της στο LadBible. «Προς το παρόν είμαι ακόμα single» αποκάλυψε, αναλογιζόμενη την απροσδόκητη έκβαση της αναζήτησής της για σύντροφο.


Η δημιουργός περιεχομένου, που κατάγεται από την Ολλανδία και τώρα ζει στο Λονδίνο, τράβηξε την προσοχή ευρέως το περασμένο φθινόπωρο με ένα βίντεο στο TikTok που παρουσίαζε τη μοναδική «εφαρμογή γνωριμιών» της. Αυτή η παλαιάς κοπής εφαρμογή για αγόρια περιείχε μια σειρά από ερωτήσεις κυρίως «ναι ή όχι», που κάλυπταν τα πάντα, από το εργασιακό και το ιστορικό σχέσεων των μνηστήρων μέχρι το αν έχουν αυτοκίνητο.


Παρά τη λήψη αιτήσεων από περίπου 5.000 ελπιδοφόρους εργένηδες, η Dijkmans παραμένει αδέσμευτη. Η προσέγγισή της, αν και ανορθόδοξη, είχε ως στόχο να φιλτράρει τους πιθανούς συντρόφους με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, φαίνεται ότι κανένας από τους ερωτηθέντες δεν πληρούσε μέχρι στιγμής τα κριτήριά της.

Η ίδια παραμένει αισιόδοξη και δεν μετανιώνει για την καινοτόμο μέθοδο που εφάρμοσε για να ελέγξει τους πιθανούς φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ