Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τραγικός θάνατος: Έχασε την ισορροπία της στον διάδρομο του γυμναστηρίου και έπεσε από παράθυρο (βίντεο)


Κάμερα γυμναστηρίου έχει καταγράψει την μοιραία πτώση μιας γυναίκας από παράθυρο όταν έχασε την ισορροπία της στον διάδρομο.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός γυμναστηρίου στην Ινδονησία, όταν μια γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας από παράθυρο.

Το ατύχημα έγινε στις 18 Ιουνίου σε ένα κεντρικό γυμναστήριο στο Δυτικό Καλιμαντάν της Ινδονησίας. Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν 22 ετών έκανε διάδρομο στον τρίτο όροφο του γυμναστηρίου έχοντας πίσω της ένα ανοιχτό παράθυρο.

Στο γυμναστήριο ήταν και ο φίλος της αλλά βρισκόταν σε άλλον όροφο. Μετά από 30 λεπτά πάνω στον διάδρομο, η κοπέλα πάτησε παύση για να σκουπίσει το ιδρωμένο της πρόσωπο με την πετσέτα της.

Ωστόσο, κάτι φαίνεται ότι πήγε στραβά και ο διάδρομος τέθηκε ξανά σε λειτουργία, με αποτέλεσμα η 22χρονη να χάσει την ισορροπία της, να σκοντάψει προς τα πίσω και στη συνέχεια να πέσει από το ανοιχτό παράθυρο στο κενό.

Στα πλάνα φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειές της να κρατήσει την ισορροπία της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Πέθανε από αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Μετά το τραγικό αυτό συμβάν, το γυμναστήριο έκλεισε για τρεις μέρες προκειμένου να γίνουν έρευνες για την ασφάλεια των ασκούμενων και για πιθανή αμέλεια. Η αστυνομία τόνισε επίσης, ότι το τζάμι των παραθύρων ήταν πολύ λεπτό για ένα πολυώροφο κτίριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ