Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Μοναδική εμπειρία για τους δρομείς, ο 3ος ορεινός αγώνας CHOLOMON TRAIL


Έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου απόλαυσαν οι αθλητές που συμμετείχαν στον 3ο ορεινό αγώνα CHOLOMON TRAIL, που διεξήχθη την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Περισσότεροι από 250 αθλητές αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και ήρθαν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις τους, σε έναν απαιτητικό αγώνα, ο οποίος ωστόσο τους αποζημίωσε, χαρίζοντάς τους μοναδικές εικόνες, στα μονοπάτια του Χολομώντα!

Στα 21χλμ την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ακάκιος Τζαβαχάτζε και στα 10χλμ νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Δέλλιος.

Ξεχωριστή στιγμή, πριν από την έναρξη του αγώνα, η βράβευση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Δήμου Πολυγύρου, Βασίλη Φαρδογιάννη, για τη μακρόχρονη συμμετοχή του και τις διακρίσεις του ως δρομέας.

Στον αγώνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω. Τη διοργάνωση ανέλαβε  ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής “Υψίζωνος”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, τη στήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και του Δασαρχείου Πολυγύρου, καθώς επίσης συλλόγων και εθελοντών της περιοχής.

Στη φετινή διοργάνωση συνέβαλαν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων η ομάδα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής και η ομάδα  ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παύλου Μελά, που βρισκόταν σε διάφορα σημεία των διαδρομών, με οχήματα παντός εδάφους, πλήρως εξοπλισμένες.

Παράλληλα ασθενοφόρο και 3 απινιδωτές ήταν σε επιφυλακή στις διαδρομές και των δυο αγώνων. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ