Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Έκλεισε στην Νυρεμβέργη ως δανεικός ο Τζίμας


Στην Νυρεμβέργη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Στέφανος Τζίμας, αφού η γερμανική ομάδα τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο κύβος ερρίφθη και ο Στέφανος Τζίμας θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Νυρεμβέργη και την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας τη νέα σεζόν. Το deal βρίσκει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές, αφού η Νυρεμβέργη θα βρει μία αξιόπιστη λύση για την επίθεσή της, ο νεαρός στράικερ θα πάρει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής κι εμπειρίες, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φροντίσει το πολύτιμο ταλέντο του να έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει και να βελτιωθεί τη νέα σεζόν.

Ο δανεισμός αυτός του 18χρονου Έλληνα φορ, που ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μόλις πριν λίγες μέρες, θα γίνει φυσικά με το αζημίωτο, αφού η γερμανική ομάδα αναμένεται να δώσει στον ΠΑΟΚ ένα ποσό περίπου στις 500 χιλ. ευρώ για όλα, δηλαδή το ενοίκιο και την αμοιβή του παίκτη. Στην συμφωνία έχει προβλεφθεί και μία οψιόν αγοράς, που δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα, το ύψος της οποίας φτάνει στα 18+2 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για κείνον, όπως η Λουγκάνο, όμως εκείνος προτιμούσε να παραχωρηθεί στην Νυρεμβέργη. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 23 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας μία ασίστ στα περίπου 500 λεπτά που έπαιξε με την μεγάλη ομάδα του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ