Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, του Αγίου Πνεύματος


Υποχρεωτικά κλειστά θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, ημέρα Αγίου Πνεύματος, όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες να εποπτεύσουν την αγορά, για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ υπενθυμίζει ότι η υποχρεωτικότητα για τη μη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ορίζεται σύμφωνα με την με αριθμό Οικ. 380081(1068)/27-05-2022 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο με αριθμό ΦΕΚ 2780/τ.Β/03-06-2022.

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο εμπορικός σύλλογος Πάτρας στην οποία τονίζει: «Ενημερώνουμε ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά. Η μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων. Επειδή η ανωτέρω απόφαση λαμβάνεται κατά παράδοση κάθε χρόνο, παρακαλούμε να γίνει σεβαστή από το σύνολο της τοπικής αγοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ