Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Αντέδρασε ο Γιώργος Μαργαρίτης με ερώτηση δημοσιογράφου - Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα, είπε


O Γιώργος Μαργαρίτης έκανε δηλώσεις και μίλησε για τις εμφανίσεις του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη, αλλά και τον γιο του, Κωνσταντίνο που πλαισιώνει το σχήμα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και δήλωσε αρχικά, για τον γιο του: «Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία. Από εδώ και πέρα, ας πάρει τον δρόμο του».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Τα παιδιά των τραγουδιστών έχουν κάποια φωνή, αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή τον λόγο που απέχει τελικά, από το σχήμα η Πίτα Παπαδοπούλου, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα βρίσκεται μαζί τους, ο Γιώργος Μαργαρίτης αντέδρασε.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Α όχι όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα», ενώ διέκοψε την συζήτηση.

Ωστόσο, το ίδιο απόλυτη ήταν και η Χριστίνα Μαραγκόζη, όταν ρωτήθηκε για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε.

«Άλλο θέμα, τελείωσε αυτό», είπε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ