Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και ΠΑΟ-ΑΕΚ σε πρώτο πλάνο στο Total Football


Η πιο κρίσιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της STOIXIMAN SUPER LEAGUE έρχεται σήμερα. Μάχες σε κορυφή και ουρά, που ενδεχομένως να κρίνουν πολλά.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ματς-μπολ τίτλου και ο Γρηγόρης Ποζιός μας μεταφέρει από το γήπεδο το κλίμα και τις δηλώσεις, αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα.

Ο Μανώλης Σφακάκης έρχεται στο στούντιο να περιγράψει φάσεις και γκολ από το ντέρμπι και ο Νίκος Νταμπίζας με τον Αλέξη Σπυρόπουλο θα αναλύσουν τις κινήσεις των προπονητών, τις φάσεις που έκριναν το ματς και τους παίκτες που ξεχώρισαν στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καταθέτει το δικό του σχόλιο και φυσικά όπως κάθε εβδομάδα, ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο και θέματα που θα συζητηθούν.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα περάσει από μικροσκόπιο τις αποφάσεις των διαιτητών του αγώνα.

Στην Τούμπα, ο απεσταλμένος μας Γρηγόρης Ατρείδης μας δίνει τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι της πόλης και φυσικά δηλώσεις και στιγμιότυπα από το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο και ο Γιώργος Σόμπολος περιγράφει τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και μας εξηγεί που βρίσκεται το θέμα «Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό».

Όλη η μάχη των πλέι-άουτ και τα ματς ζωής και θανάτου, προς το τέλος της εκπομπής με σχολιασμό από τον Νίκο Νταμπίζα και γκολ από τον διεθνή χώρο.

Και αυτήν την Κυριακή στις 22:00 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται στο OPEN και στο Total Football

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ