Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΠΑΟΚ – Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ντέρμπι


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην εντός έδρας αναμέτρησή τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έβαλε τέλος στο σερί του Άρη, ο οποίος είχε πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα από τους Κίτρινους ανεξάρτητα έδρας (3 νίκες – 2 ισοπαλίες).

Ο Δικέφαλος επικράτησε και στο πρώτο ματς των Playoffs, στην έδρα του Άρη με 2-1 και σημείωσε την τρίτη νίκη του σε πέντε συνολικά παιχνίδια ως φιλοξενούμενος για αυτή τη διαδικασία. Ο Άρης επικράτησε στην περσινή σεζόν στην Τούμπα για τα Playoffs και έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ, ο οποίος στα προηγούμενα τρία ματς με τον Άρη ως γηπεδούχος είχε δύο νίκες και μια λευκή ισοπαλία.

Το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ είναι το δημοφιλέστερο σκορ που υπάρχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφοί οι 11 από τις 33 νίκες του Δικεφάλου είναι με 2-0. Ακολουθούν οι νίκες με 1-0 του ΠΑΟΚ με  οκτώ εμφανίσεις, όσες έχει και η ισοπαλία 0-0. Οι έξι από τις 11 νίκες του Άρη είναι με 1-0.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
18 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
11 ΝΙΚΕΣ ΆΡΗΣ
ΓΚΟΛ: 92-45

ΠΑΟΚ - Άρης: Οι ομάδες σήμερα και η τηλεοπτική μετάδοση

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των Play off της Super League 1, με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, να τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Από την μια, ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει να επανέλθει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, ο Άρης έρχεται με φόρα από τη νίκη-ψυχολογίας ενάντια στον Ολυμπιακό και θέλει να πράξει το ίδιο και στην Τούμπα, πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το συνδρομητικό Novasports Prime HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ