Το βίντεο της Alina Kneepkens, το οποίο δείχνει τη διαδικασία παρασκευής γλυκών ζελέ προς τα πίσω, δείχνει την απογύμνωση του δέρματος χοίρων, τεμαχισμό και βρασμού των οστών για να δημιουργηθεί ζελατίνη.
Η ζελατίνη είναι μία άγευστη ουσία που γίνεται από παρατεταμένο βρασμό του δέρματος, των χόνδρων και των οστών από ζώα, συχνά χοίρους ή αγελάδες. Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σε αγαπημένα μας γλυκά, ορισμένες βιταμίνες, marshmallows, τυριά, γιαούρτια, σούπες, ζελέ και σάλτσες σαλάτας, για να σταθεροποιηθεί και να πυκνώσει τα συστατικά.
Η προβολή του βίντεο ακολουθεί αντίστροφη πορεία, από τη στιγμή που μια γυναίκα τρώει ένα ζελεδάκι μέχρι το γουρούνι που σκοτώνεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ