Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη Σταρόβα και του είπα να σταματήσει να το λέει»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε και για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον ίδιον ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μην κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, όσες φορές το έκανα, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα σχετικά με τις δουλειές, ότι υπήρξα παράξενος. Πρόσφατα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας.

Το έχει πει καμιά 15αρια φορές. Τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει, γιατί δεν είναι πια η ίδια εποχή. Αυτός το λέει για πλάκα. Και μου είπε ότι έχω δίκιο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Τα 33 χρόνια στην τηλεόραση, προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να περάσει όσο γίνεται καλύτερα. Συνέβησαν όμως και λάθη και όταν στεναχώρησα κάποιους, ζήτησα συγγνώμη. Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αλλά όταν δεν σέβονται τη διάρκεια, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ