Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Μοντέλο εκδιώχθηκε από τη Βενετία γιατί πόζαρε γυμνή δίπλα σε ιστορικά μνημεία


Ακριβά πλήρωσε ένα μοντέλο τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε στη Βενετία, καθώς φαίνεται πως το μέρος που επέλεξε ήταν «απαγορευτικό». Έπειτα τις επίμαχες φωτογραφίες, που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο, της επιβλήθηκε από την αστυνομία πρόστιμο 750 ευρώ και απαγόρευση παραμονής στην πόλη.

Σύμφωνα με τη La Repubblica, το μοντέλο είχε ποζάρει γυμνό σε μια από τις γραφικές γέφυρες της Βενετίας κοντά στον Άγιο Μάρκο, αλλά και σε κάποια παράθυρα ιστορικών κτιρίων της πανέμορφης πόλης της Ιταλίας.

Δεν ήταν μόνο το γυμνό σε δημόσιο χώρο, αλλά μεταξύ των λόγων των κυρώσεων ήταν και το γεγονός ότι είχε σκαρφαλώσει σε ιστορικές τοποθεσίες. Η κοπέλα συνοδευόταν από έναν φωτογράφο, στον οποίο ενδέχεται να επιβλήθηκαν κυρώσεις επειδή χρησιμοποίησε δημόσιους χώρους χωρίς να πληρώσει άδεια στον δήμο, αφού αυτό, οφείλουν να κάνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν σημεία της πόλης, για κινηματογραφικά γυρίσματα.


«Λούνα παρκ» η Βενετία

Παρεμπιπτόντως, σε σκηνικά όπου φωτογραφίζονται γυμνά μοντέλα δεν δίνεται ποτέ άδεια.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο που αναφέρεται στην ιστορική πόλη των δόγηδων η οποία βρίσκεται όλο και περισσότερο στο στόχαστρο όσων τη θεωρούν «λούνα παρκ» ή υπαίθριο σκηνικό, με όμορφη θέα, για φωτογραφίες και βίντεο: ο κύριος στόχος είναι γενικά να αποσπάσουν πολλά likes στα κοινωνικά δίκτυα.

Τελευταία περίπτωση ήταν μια ομάδα νεαρών Λονδρέζων, δεξιοτέχνες του παρκούρ, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια τριήμερη εκδήλωση με άλματα σε κανάλια και διάφορα ακροβατικά. Μάλιστα ένας από αυτούς βούτηξε από την οροφή ενός σπιτιού σε ένα κανάλι. Ένα ακροβατικό, στο οποίο διακινδύνευσε τη ζωή του. Τα αγόρια ανέβασαν στη συνέχεια το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ταυτοποιήθηκαν και τους απαγορεύτηκε ξανά, η είσοδός τους στην πόλη.

Μετά από αυτά από τα γεγονότα, οι πολίτες έχουν εξοργιστεί και στον δήμο, σκέφτονται για αυστηρότερους ελέγχους και πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ