Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ο Θέμης Γεωργαντάς καλωσορίζει απόψε στο «After Dark», τον Χρήστο Πλαΐνη, τον Δημήτρη Αριανούτσο και τη Χριστίνα Μαθιουλάκη


Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Πλαΐνη, αλλά και δύο ανερχομένους πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Αριανούτσο και την Χριστίνα Μαθιουλάκη, απόψε τα μεσάνυχτα στο OPEN, σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις!

Ο Χρήστος Πλαΐνης μιλάει στον Θέμη για την επιθυμία του να γίνει πιλότος, αλλά και για το πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που του εμφανίστηκε.

Ακόμη, αναφέρεται στον σημαντικότερο ρόλο του μέχρι σήμερα… αυτόν του «μπαμπά». Ποια η σχέση του με τα δύο του παιδιά και πώς θα αντιδράσει αν θελήσουν να ακολουθήσουν τα δικά του βήματα; 

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός δηλώνει πως δεν θυμάται τίποτα από τα παιδικά του χρόνια, και μιλάει επίσης για το διαζύγιο των γονιών του.

Στη συνέχεια, ο Θέμης προκαλεί τον Χρήστο Πλαΐνη σ’ ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στο… «ύψος» του. Θα καταφέρει να «Βάλει Τρίποντο» σ’ ένα παιχνίδι με ερωτήσεις γνώσεων για την μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ;

Ο Χρήστος Πλαΐνης μπαίνει στο εξομολογητήριο του «After Dark» και κάνει απολαυστικές αποκαλύψεις! Πώς θα αντιδρούσε στην απιστία; Δέχεται προκλητικές φωτογραφίες στα social media;

Η βραδιά δεν σταματάει εδώ. Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» δύο νέους ηθοποιούς, τον Δημήτρη Αριανούτσο και την Χριστίνα Μαθιουλάκη, οι οποίοι μιλούν για την υποκριτική, για τη μεγάλη επιτυχία στην οποία πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις αντιδράσεις των φίλων τους όταν τους βλέπουν στη μικρή οθόνη.

Επιπλέον, αναφέρονται στη σχέση που έχουν με τα social media αλλά και στα συγκινητικά σχόλια που λαμβάνουν από θαυμαστές τους.

Τέλος, έρχονται και οι δύο αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Πάνθεον του «After Dark»!

Ο Δημήτρης Αριανούτσος δεν διστάζει να παραδεχτεί ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ήταν αόρατος για ένα 24ώρο, ενώ αποκαλύπτει πώς θα ονόμαζε την δική του στάση στο… σεξ!

Από την άλλη, η Χριστίνα Μαθιουλάκη παραδέχεται ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψυχαναγκασμός της και δίνει στον Θέμη το όνομα του πιο σέξι Έλληνα.

Τι ποσοστό αγιότητας θα πετύχουν τελικά οι δύο νέοι ηθοποιοί; Θα είναι απόλυτα ειλικρινείς;

«After Dark», Κυριακή τα μεσάνυχτα στο OPEN και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ