Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ντερμπάρα, με κυρίαρχο τον ΠΑΟΚ, 3-2 τον Άρη!


Εκπληκτικό παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τελικό νικητή τον Δικέφαλο! Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, βάζοντας τους παίκτες του Άρη σε θέση άμυνας, όμως τελικά η ομάδα ττου Τερζή μπήκε μπροστά στο σκορ, με γκολ του Καμαρά στο 45', ύστερα από... ζεϊμπεκιά του Κουλιεράκη ο οποίος γλίστρησε και ''πούλησε'' την μπάλα στον φορ του Άρη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ ''αγριεμένος'' στο δεύτερο ημίχρονο και έβαλε πλέον τους κίτρινους κυριολεκτικά μέσα στην εστία του Κουέστα! Το ''σφυροκόπημα'' ήταν... χωρίς οίκτο! Γυάλιζε το μάτι των παικτών του Δικαφάλου! Έτσι η ανατροπή ήταν ζήτημα χρόνου. Και αυτός ο χρόνος δεν άργησε.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Τάισον στο 56' και ο Στέφαν Σβαμπ στο 62' με πέναλτι που κέρδισε ο Ντάντας.

Παρά τη συνεχόμενη πίεση του ΠΑΟΚ, ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο 70' με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι ασπρόμαυροι όμως, ως γράψαμε πιο πάνω, ήταν πολύ αγριεμένοι! Αυτό είχε ως αποτέλασμα να πετύχουν και 3ο γκολ με τον Αντριγια Ζίβκοβιτς στο 78’ και να πάρει Άρη υς τρεις βαθμούς!

Ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες, στις καθυστερήσεις της μάχης, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα έπρεπε να αποβληθεί νωρίτερα, σε κλάδεμα στον Βιεϊρίνια.

Κίτρινες κάρτες: Σβαμπ, Μπράντον, Σάστρε, Ζίβκοβιτς - Καμαρά, Μαζικού

Κόκκινες κάρτες: 90'+3 Καμαρά

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Βιεϊρίνια), Σοάρες, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σβαμπ (87' Φ. Σοάρες), Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Τάισον (67' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπράντον (79' Ολιβέιρα).

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Μαζικού, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο (84' Ρουπ), Ντάμπο, Νταριντα, Ματέο Γκαρσία (67' Καμάτσο), Πάλμα (67' Ιτούρμπε), Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ