Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023


Οι μέρες μεγαλώνουν και το καλοκαίρι βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Και οι τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023 δείχνουν ότι όλα γίνονται πολύ πιο μίνιμαλ και δροσερά.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023, λοιπόν, έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της λάμψης με κάθε απαραίτητο μέσο. Και για να αποκτήσετε αυτή τη λάμψη που προέρχεται από μέσα οι ειδικοί τονίζουν στο Bustle να δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να απαιτούνται ελαφρύτερα στρώματα κάλυψης.

Επιπλέον, οι απροσδόκητες αποχρώσεις, όπως τα τολμηρά κόκκινα που συνδέονται συχνότερα με τις εορταστικές περιόδους, είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν αυτό το καλοκαίρι με τη ζωντάνια ενός φωτεινού κραγιόν ή ακόμη και ενός eyeliner -ειδικά όταν συνδυάζεται με μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Καλοκαιρινό αναψοκοκκίνισμα


Οι χειμερινοί μήνες καθορίστηκαν από στιγμές λάμψης του τύπου «κρυώνω». Η Judi Gabbay, makeup artist διασημοτήτων με έδρα τη Νέα Υόρκη δήλωσε στο Bustle ότι μια καλοκαιρινή εκδοχή της συγκεκριμένης τάσης που ανέδειξε το TikTok αναμένεται να κερδίσει το γυναικείο κοινό. «Η συγχώνευση του νεφελώδους δέρματος και των αναψοκοκοκκινισμένων μάγουλων που συγχωνεύονται στο κέντρο του προσώπου (και σχεδόν στο κάτω μέρος του ματιού) θα είναι τεράστια αυτό το καλοκαίρι. Σκεφτείτε το μακιγιάζ των “ψυχρών κοριτσιών”, αλλά πιο ηλιοκαμένο και μπρονζέ, με λαμπερό highlight skin για φρεσκάδα».

Όσο για τις επαγγελματικές συμβουλές της για την αναδημιουργία της αναψοκοκκινισμένης λάμψης; Η ίδια σημειώνει: «Τοποθετήστε το αγαπημένο σας κρεμώδες ρουζ στις κορυφές των ζυγωματικών και ελαφρώς κάτω από το εξωτερικό μέρος του κάτω ματιού, αναμειγνύοντας με ένα υγρό σφουγγάρι στο concealer. Στερεώστε με μια χαλαρή πούδρα με ροζ υπόβαθρο, για ολοήμερη χρήση και νεανική έκλαμψη χρώματος».

Απροσδόκητο κόκκινο


Λαχταράτε λίγο χρώμα; Ο Yanni Peña, makeup artist με βάση του τη Νέα Υόρκη, τονίζει πως «Αυτή η τάση αφορά στην ενσωμάτωση χρωματικών στιγμών στο μακιγιάζ σας. Είτε πρόκειται για κόκκινο κραγιόν, ρουζ ή σκιά ματιών, το κόκκινο είναι ένα διασκεδαστικό και ευέλικτο χρώμα που μπορεί να επιλεγεί από πολλούς».

Παστέλ βλεφαρίδες


Για ένα πιο minimal μακιγιάζ και όχι μόνο, οι TikTokers και τα it girls που αγαπούν την ομορφιά χρησιμοποιούν ένα pop παστέλ liner κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων τους. Και το συνδυάζουν ιδανικά με αποχρώσεις του κίτρινου, της λεβάντας, της μέντας και baby blue τόνους που συμπληρώνουν το χρώμα των ματιών.

Ουδέτερα και φυσικά σέξι μάτια


Τα αισθησιακά μάτια αποτελούν κορυφαία τάση για το καλοκαίρι, με την Gabbay να δηλώνει στο Bustle ότι τα βλέμματα θα δώσουν πιο διακριτικές δονήσεις για το καλοκαίρι όπως και το πιο πρόσφατο glam που επέλεξε και η Σελένα Γκόμεζ. «Χρησιμοποιώντας ανοιχτότερα ταμπά και καφέ για το βλέφαρο, τα μάτια θα είναι ουδέτερα και φυσικά σέξι», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ