Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ποιοι είναι οι starseeds και πώς θα καταλάβετε αν είστε «αστρικός σπόρος»


Μετά τις διάφορες ιδεολογίες που έρχονται ανά καιρούς στη μόδα, όπως οι υποστηρικτές της επίπεδης Γης, μια νέα ομάδα ανθρώπων έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, η οποία πιστεύει πως προέρχεται από τους εξωγήινους. Οι επονομαζόμενοι ως «αστρικοί άνθρωποι» ή «αστρικοί σπόροι», starseeds στα αγγλικά, είναι άτομα που πιστεύουν ότι έχουν έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις, για να βοηθήσουν στη θεραπεία του πλανήτη και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στη «χρυσή εποχή» – μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, ευημερίας και επιτευγμάτων.

Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον όρ,ο φέρνει πάνω από 4 εκατομμύρια αποτελέσματα. Στο TikTok, μάλιστα, διάφοροι χρήστες ανεβάζουν περιεχόμενο, όπου εξηγούν αν κάποιος είναι «αστρόσπορος» ή όχι, αλλά και αναλύουν τον χαρακτήρα διάφορων καλλιτεχνών και τους ταξινομούν σε κατηγορίες των starseeds. Το περιεχόμενο με τον όρο #starseed έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο TikTok.

Σε αντίθεση με τις «γήινες ψυχές», που λέγεται ότι μετενσαρκώνονται στη Γη, οι starseeds πιστεύουν ότι έχουν ξαναξυπνήσει από έναν άλλο πλανήτη για να γεννηθούν εδώ. Επιπλέον, πιστεύουν ότι είναι αγωγοί μεταξύ των θεϊκών πεδίων και της Γης και ότι μπορούν να μεταφέρονται μεταξύ γαλαξιών, μέσω του διαλογισμού. Οι «αστερόσποροι» θεωρούν πως μπορούν να επικοινωνούν στη «γλώσσα του φωτός» – μια μορφή επικοινωνίας που λέγεται ότι παρακάμπτει τους ανθρώπινους περιορισμούς και είναι η γλώσσα της ψυχής.

Σύμφωνα με το theconversation.com, η ιδέα των starseeds αποδίδεται ευρέως στον συγγραφέα Μπραντ Στάιγκερ, ο οποίος έγραφε πολύ για το άγνωστο και ενδιαφερόταν έντονα για την εξωγήινη ζωή και τους εξωγήινους. Στο βιβλίο του «Gods of Aquarius» (Θεοί του Υδροχόου) του 1976, ο Στάιγκερ παρουσίασε την ιδέα του ότι κάποιοι άνθρωποι προέρχονται από άλλες διαστάσεις.


Ψυχολόγοι έχουν εξηγήσει ότι η πίστη στους αστρικούς σπόρους, παρά την έλλειψη ισχυρών επιστημονικών αποδείξεων για εξωγήινη ζωή, μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στο φαινόμενο Φόρερ. Το φαινόμενο αυτό πήρε το όνομά του από τον Μπέρτραμ Φόρερ, τον ψυχολόγο που πρώτος διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έχουν κατάθλιψη ή στερούνται δικαιωμάτων, προσκολλώνται σε περιγραφές και συστήματα πεποιθήσεων που περιγράφουν αόριστα τον εαυτό τους.

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταλάβετε αν είστε αστροσπόρος. Κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός starseed είναι τα παρακάτω.

Σας λείπει το σπίτι σας

Έχετε αυτή την αλλόκοτη αίσθηση ότι σας λείπει το σπίτι σας ή ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, όπου και αν ζείτε.

Δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε

Όλη σας τη ζωή αγωνίζεστε να ενταχθείτε στην παρέα των άλλων. Δεν μπορείτε να σχετιστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και δεν μπορείτε να κατανοήσετε τα περισσότερα από τα πράγματα, που οι άλλοι θεωρούν φυσιολογικά.


Έχετε ενσυναίσθηση

Η ενσυναίσθηση είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά σημάδια. Ωστόσο, ένα από τα πιο ισχυρά πνευματικά σας χαρίσματα είναι η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα των άλλων.
Έντονη επιθυμία να εκπληρώσετε έναν άγνωστο στόχο

Ξοδέψατε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας για να βρείτε το κάλεσμά σας, καθώς νιώθατε κυρίως χαμένοι και χωρίς κίνητρα. Συνήθως, χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβουν οι αστρικοί σπόροι τι πρέπει να κάνουν στη ζωή τους.

Βάθος, υψηλή νοημοσύνη και δίψα για μάθηση

Συχνά, νιώθετε πως οι ‘άνθρωποι στη ζωή σας δεν έχουν το βάθος που έχετε εσείς. Οι υπερδιάστατες ψυχές αποτελούν δεξαμενή πνευματικής γνώσης και σοφίας.
Διαίσθηση

Η ισχυρή διαίσθηση είναι ένα άλλο ψυχικό σας χάρισμα και ένα από τα σημαντικά σημάδια ότι κάποιος είναι starseed. Συχνά μαθαίνετε πράγματα που δεν πρέπει να γνωρίζετε και μπορείτε να το καταλάβετε, πριν συμβεί κάτι κακό.

Ψυχικές ή υπερφυσικές ικανότητες

Εκτός από τις διαισθητικές και ενσυναισθητικές σας δυνάμεις, μπορεί να έχετε και άλλες υπερφυσικές ικανότητες, όπως η διόραση, η διαύγεια, η διαύγεια ή η διαίσθηση.


Η μαρτυρία ενός starseed

Η ιδεολογία των starseeds έχει αρχίσει και κατακλύζει τις ΗΠΑ, ενώ όλο και περισσότεροι υποστηρικτές συσπειρώνονται και αναφέρουν πως παρατηρούν στους εαυτούς τους όλα αυτά τα σημάδια. Μάλιστα, χρήστης του διαδικτύου που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστρόσπορος», δηλώνει πως «δεν ξυπνάμε το πρωί και δεν πάμε στη δουλειά όπως όλοι οι άλλοι, γιατί δεν μπορούμε. Το σύμπαν δε μας αφήνει».

«Αρχίσαμε να αφυπνιζόμαστε για το ποιοι πραγματικά είμαστε και γιατί αποφασίσαμε να μετενσαρκωθούμε στον πλανήτη γη αυτή τη στιγμή. Μόλις αφυπνιστούμε έχουμε την πολύ ισχυρή επιθυμία να βοηθήσουμε στην αφύπνιση, να εμπνεύσουμε, να παρακινήσουμε και να θεραπεύσουμε τους συνανθρώπους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ