Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Αυτές είναι οι τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε στην αποθήκευση των χειμωνιάτικων ρούχων


Ο καιρός ζεσταίνει σιγά-σιγά και τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν αρχίσει να φυλάσσονται στις ντουλάπες.
Ωστόσο, καλό είναι να ξέρετε πριν  ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία ότι όσο πιο καλή αποθήκευση κάνετε τώρα, σε τόσο καλύτερη κατάσταση θα βρείτε τα ρούχα σας τον επόμενο χειμώνα.

Δείτε παρακάτω τρεις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την τακτοποίηση…

Σιδέρωμα
Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη και καλύτερη αποστείρωση στα αποθηκευμένα σας ρούχα, χρειάζεται να τα σιδερώσετε πριν τα αποθηκεύσετε. Αυτό αφορά κυρίως τα ρούχα που θα αποθηκεύσετε κρεμαστά σε ντουλάπες και θα θέλετε να είναι έτοιμα για να τα φορέσετε τον επόμενο χειμώνα.

Πλύσιμο
Το ξέρουμε όλοι ότι αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε για όλα σας τα ρούχα πριν τα αποθηκεύσετε. Όλα τα ρούχα σας και μάλιστα ακόμα και αυτά που ήταν ξεχασμένα σε κάποια ντουλάπα, χρειάζονται πλύσιμο, καθώς σκόνη θα έχει εισχωρήσει στις ίνες τους.

Αποθήκευση ανά κατηγορίες
Πολύ σημαντικό είναι επίσης να χωρίζετε τα ρούχα σας ανά κατηγορίες. Για παράδειγμα, κάντε μια ξεχωριστή στήλη με τα παντελόνια, τις μπλούζες, τα πουκάμισα, τα φορέματα, κλπ. Η καθεμια στήλη που θα δημιουργήσετε φροντίστε να είναι, όσο το δυνατόν γίνεται, διαταγμένη από το πιο σκουρόχρωμο στο πιο ανοιχτόχρωμο ρούχο. Δώστε μεγάλη προσοχή στο να μην αποθηκεύσετε κολλητά ένα λευκό ρούχο με ένα χρωματιστό καθώς η υγρασία μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ