Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

«Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» / "Το Χαμόγελο του Παιδιού"


Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα.

Το 2022 χάρη και στη συμμετοχή και έμπρακτη υποστήριξη των συμπολιτών μας, τα κατάφερε.

Κατάφερε να στηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους και πιο συγκεκριμένα 40.735 παιδιά στον τομέα της Βίας, 1.515 παιδιά στον τομέα της Εξαφάνισης, 13.686 παιδιά στον τομέα της Υγείας και 16.565 παιδιά και τις οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες Φτώχειας.

Ενώ παράλληλα, διαχειρίστηκε αποτελεσματικά τις 197.548 κλήσεις, που έλαβε στις 4 Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας που λειτουργεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες για τα παιδιά στην Ελλάδα… Υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας, τρόφιμα, βασικά είδη και κάλυψη κάθε ανάγκης παιδιών και των οικογενειών τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, φροντίδα παιδιών που έχουν υποστεί κάθε μορφής βία, φιλοξενία και υποστήριξη μαμάδων που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία και των παιδιών τους, αναζήτηση και υποστήριξη παιδιών και εφήβων που εξαφανίζονται… είναι μόνο κάποιες από τις ανάγκες που καθημερινά καλείται ο Οργανισμός να καλύψει, με σεβασμό σε κάθε προσφορά και απόλυτη διαφάνεια.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, για μία ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα καλύψει τις ανάγκες τους και θα τους εξασφαλίσει την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Πως μπορείτε όλοι να συμμετέχετε:

§ Οικονομική δωρεά | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/

§ Κάλυψη διαφόρων αναγκών μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Οργανισμού μας | https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/

§ Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από το e-shop μας | https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

§ Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από τα bazaars που διοργανώνουμε | https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/ta-paschalina-bazaars-apo-to-chamogelo-tou-paidiou-sas-perimenoun-kai-fetos-na-ta-episkefteite/

§ Παράδοση ή αποστολή τροφίμων και άλλων ειδών στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούμε | https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/paschalini-panelladiki-ekstrateia-sigkentrosis-trofimon-kai-eidon-protis-anagkis/

§ Αγορά λαχνών στο πλαίσιο της Λαχειοφόρου Αγοράς που διοργανώνουμε | https://giatoxamogelo.gr/

§ Αποστολή SMS ή κλήση στο 19810 | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/

27 χρόνια «Το Χαμόγελο του παιδιού» είναι δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή …

… χάρη σε όλους εσάς.

27 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται.


Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ