Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Το Άμστερνταμ ρίχνει πόρτα στους τουρίστες που θέλουν να ξεσαλώσουν – Πρώτοι στη λίστα οι Βρετανοί


Σκοπεύετε να πάτε διακοπές στο Άμστερνταμ για να πιείτε, να βγείτε και να ξεσαλώσετε; Αν ναι, οι Αρχές της πόλης δεν θα σας καλοδεχτούν όπως αποδεικνύει η νέα διαφημιστική εκστρατεία με την οποία προειδοποιούν ότι θα ρίξουν πόρτα στους τουρίστες που θα βγουν εκτός ελέγχου, ξεκινώντας από τους Βρετανούς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Politico όσοι αναζητούν στο ίντερνετ «μπάτσελορ πάρτι για άνδρα στο Άμστερνταμ» ή «φθηνό ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ» θα εμφανίζονται μπροστά τους σύντομα βίντεο για τους κινδύνους της υπερβολικής χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές της πόλης.

Η διαφημιστική εκστρατεία βάζει πρώτα από όλους στο στόχαστρο τους Βρετανούς ηλικίας 18-35 ετών και μέσα στο 2023 θα επεκταθεί και στους τουρίστες από άλλες χώρες της Ευρώπης. «Ερχόμενος στο Άμστερνταμ για μια βρώμικη νύχτα και για να μαστουρώσεις θα έχεις πρόστιμο 140 ευρώ και θα λερώσεις το ποινικό μητρώο σου» αναφέρεται στο βίντεο. «Μείνετε μακριά» τονίζεται.

Το Άμστερνταμ υποδέχεται περίπου 20 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο και έχει μετατραπεί σε μια από τις πρωτεύουσες των πάρτι της Ευρώπης. Οι ντόπιοι όμως εδώ και καιρό διαμαρτύρονται για τις φασαρίες που προκαλούν οι μεθυσμένοι τουρίστες, που έχουν κάνει και χρήση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ