Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Οργή Κιουτσούκη για το τροχαίο με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ: Κανείς δεν δικαιούται να σεναριολογεί προσβάλλοντας τους οικείους του


«Είναι λυπηρό και κυρίως ανήθικο, κάποιοι, δήθεν δημοσιογράφοι, να προσπαθούν να συνδέσουν το δυστύχημα του αγαπητού, συναδέλφου επαγγελματία σιδηροδρομικού Κώστα Χρυσάγη,  με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, εμφανίζοντάς το όπως τους βολεύει είτε για να πουλήσουν τις… φυλλάδες τους είτε για να αυξήσουν τα…νούμερα τηλεθέασης τους», αναφέρει ο σιδηροδρομικός Νίκος Κιουτσούκης, με αφορμή τα όσα γράφονται για το τροχαίο με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ στο Λαγονήσι.

«Με αυτές τους τις ενέργειες αποδεικνύεται ότι δεν σέβονται ούτε τον ίδιο και την οικογένειά του, ούτε τις οικογένειες των 57 αδικοχαμένων και κυρίως, αποπροσανατολίζουν τις έρευνες των αρχών και των πραγματογνωμόνων αλλά και την κοινή γνώμη.

Ο Κώστας με τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις του, αφιέρωσε την ζωή του, σε όσα τον αφορούσαν, για την ασφάλεια των επιβατών του σιδηροδρόμου καθώς και των εργαζομένων σε αυτόν. Ως εκ τούτου ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να σπιλώνει τη μνήμη του, ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να σεναριολογεί προσβάλλοντας τους οικείους του. Εμείς οι συνάδελφοι του, οι φίλοι του και οι συνεργάτες του, που γνωρίζουμε τον αγώνα του και τις αγωνίες του θα τον θυμόμαστε πάντα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό ταξίδι Κωστή…» προσθέτει ο Νίκος Κιουτσούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ