Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Έκλεψαν μοτοσικλέτα και κυκλοφορούσαν οπλισμένοι με σπαθιά


Ένας θεός ξέρει τι είχαν στο μυαλό τους δύο Έλληνες, οι οποίοι κινούνταν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης– Κομοτηνής με μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει την Τρίτη από την πόλη της Κομοτηνής, έχοντας πάνω τους τρία... σπαθιά και ένα μαχαίρι!

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής και κατασχέθηκαν τα σπαθιά και το μαχαίρι που βρέθηκαν στην κατοχή τους, όπως και η μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και οπλοκατοχή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.

Εξιχνιάστηκε κλοπή εξοπλισμού σε σχολείο

Μετά από πέντε μήνες, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η κλοπή εξοπλισμού από το 1ο Δημοτικό Σχολείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 24χρονος, που είχε αρπάξει ένα μικροφώνο και ηχεία στο διάστημα από τις 27 ως τις 31 Οκτωβρίου του 2022. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ