Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Πασχαλινό bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην ΠΕ Κιλκίς


«Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μαζί με τον Σύλλογο Υπαλλήλων στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε κοντά σ’ έναν οργανισμό που εδώ και χρόνια προσφέρει φροντίδα, αγάπη και αξιοπρέπεια στα παιδιά» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της ενημέρωσής του για το πασχαλινό bazaar από το “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που φιλοξενείται σήμερα, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.

Επιλέγοντας λαμπάδες- οι περισσότερες εκ των οποίων παρασκευάστηκαν από εθελοντές του οργανισμού- και πασχαλινά δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς συμμετείχαν ουσιαστικά και άμεσα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Βεργίδης ευχαρίστησε τον Οργανισμό για την διοργάνωση του πασχαλινού bazaar στην Π.Ε. Κιλκίς και τον σύλλογο υπαλλήλων που εργάστηκε για την υλοποίηση του συγκεκριμένου “εγχειρήματος”, καθώς και τους υπαλλήλους και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πασχαλινού bazaar.

Στο πασχαλινό Bazaar την “τιμητική” τους είχαν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες , αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ