Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Το hack που βρίσκει την κρυμμένη βρωμιά στο αμάξι σου


Το απλό hack που θα κάνει το αμάξι σου έξτρα αστραφτερό.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένο και καθαρό το αμάξι τους χωρίς ίχνος σκόνης, τότε το κόλπο που έρχεται κατευθείαν από το TikTok, θα σου λύσει τα χέρια γιατί εντοπίζει τη σκόνη, ακόμη κι εκεί που δεν φαίνεται με αόρατο μάτι, εξαφανίζοντάς τη.

Το viral hack έγινε γνωστό από μια TikToker, η οποία έδειξε την τεράστια ποσότητα σκόνης που εντόπισε το gadget που χρησιμοποίησε (και δεν σας πάει το μυαλό ποιο είναι). Το εσωτερικό του αμαξιού και συγκεκριμένα, το χαλάκι ήταν πολύ βρώμικο όπως φαίνεται και από το video, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που δοκίμασε να το καθαρίσει με ένα πιστόλι μασάζ.
Δεν ανακουφίζει μόνο τους μυϊκούς πόνους αλλά κάνει παράλληλα και αόρατη τη σκόνη, (εκείνη που δεν σου πάει το μυαλό ότι κρύβεται μέσα στο αμάξι). Το κόλπο έγινε αμέσως viral αφού σηκώνει πρώτα όλη τη σκόνη και στη συνέχεια η σκούπα τη ρουφά με εκπληκτική ταχύτητα. Έτσι δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά όλη η συσσωρευμένη ακαταστασία και μια δοκιμή θα σε πείσει.

Ένας από τους χρήστες χαρακτήρισε το κόλπο ως "mini tornado" αφού φέρνει τα πάνω κάτω στο αμάξι μέχρι να το αστράψει.

Όσο για το εξωτερικό του αμαξιού, υπάρχει μια ακόμη έξυπνη λύση για να παραμένει καθαρό. Ανακάτεψε μισό λεμόνι με μαγειρική σόδα και θα δεις άμεσα και δραστικά αποτέλεσματα. Κάθε φορά λοιπόν που πάει να πιάσει σκόνη μέσα κι έξω, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ