Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Πόσο συχνά σε μια μέρα σκέφτονται το σεξ άνδρες και γυναίκες


Λέγεται ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ πολύ περισσότερο από τις γυναίκες. Ισχύει τελικά ή πρόκειται για έναν μύθο;

Μελέτη είχε δημοσιευθεί στην επιθεώρηση Journal of Sex Research δίνει την απάντηση. Οι ερευνητές ζήτησαν από του συμμετέχοντες, ηλικίας 18-25 ετών, να καταγράφουν τις σκέψεις τους για διάστημα μίας εβδομάδας, συγκεκριμένα σκέψεις που αφορούσαν είτε το φαγητό, είτε τον ύπνο, είτε το σεξ.

Είχαν, μάλιστα, μια ειδική συσκευή που τους επέτρεπε να πατούν ένα κουμπί όποτε τους ερχόταν στο μυαλό μία από τις εν λόγω σκέψεις, ανάλογα με το ποια τους είχε «ανατεθεί», και αυτομάτως γινόταν η καταγραφή ώστε στο τέλος της ημέρας να γίνει η καταμέτρηση.

Τελικά οι άντρες σκέφτονται το σεξ λιγότερο ενώ οι γυναίκες περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Συγκεκριμένα:
Είδος σκέψηςΆντρες

(μέσος όρος/ημέρα)

Γυναίκες

(μέσος όρος/ημέρα)

Φαγητό25,115,3
Ύπνος2913,4
Σεξ34,218,6
Τελικά όντως οι άνδρες σκέφτονται το σεξ περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα σε σύγκριση με τις γυναίκες. Ωστόσο, σκέφτονται περισσότερο και το φαγητό αλλά και τον ύπνο!

Ως προς τον επίμονο μύθο ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν ισχύει. Ακόμη και οι άντρες νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με το δείγμα των αντρών που συμμετείχαν, φαίνεται πως σκέφτονται το σεξ περίπου δύο φορές κάθε ώρα που είναι ξύπνιοι. Οι γυναίκες, από την άλλη, σκέφτονται κατά μέσο όρο το σεξ μία φορά ανά ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ