Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

«Επιλέγω να Μην Καπνίζω»: Ημερίδα από το υπουργείο Υγείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος


Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, το υπουργείο Υγείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Επιλέγω να Μην Καπνίζω».

Η ημερίδα του υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την εκδήλωση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στην ημερίδα «Επιλέγω να Μην Καπνίζω» χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος David Horner, ενώ θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Hans Henri Kluge.

Παρεμβάσεις στην ημερίδα θα κάνουν, επίσης, εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων και εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας. Συντονιστής της ημερίδας είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για το Κάπνισμα, καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ