Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η σύντροφός του «πρόδωσε» πού θα συνεχίσει την καριέρα του


Δεδομένης της επιστροφής του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία, ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που αφορά τη Γιουβέντους της επόμενης σεζόν έχει να κάνει με την παραμονή (ή μη) του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της ομάδας. Την απάντηση σε αυτό φαίνεται πως έδωσε η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει την εντυπωσιακή συμβία του «CR7» να απαντά σε έναν θαυμαστή του πως θα μείνει στη «Γηραιά Κυρία», έπειτα από ερώτηση που της έγινε. Φυσικά, μένει να φανεί εάν το εννοούσε, ή απλώς ήταν ένας διακριτικός τρόπος να τον… ξεφορτωθεί γρήγορα.

Το τελευταίο διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Κριστιάνο επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αφήσει την Ιταλία για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, ή ακόμη και να μετακομίσει στη Γαλλία για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, υπήρξε δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο πολύπειρος Πορτογάλος είχε εκμηστηρευτεί την αποχώρησή του σε κουβέντες που είχε με τους συμπαίκτες του στη Γιούβε.

Δείτε το βίντεο με την Χεορχίνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ