Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ιστορικό ξενοδοχείο δίνει έκπτωση 40%… σε όποιον έχει αυτό το όνομα – Δείτε ποιο


Ο επιχειρηματίας γιορτάζει φέτος τα 40ά γενέθλια του ξενοδοχείου του και κάνει μια ευφάνταστη προσφορά στους πελάτες του.

Όποιος έχει το όνομα (ή το επίθετο) Τζέιμς έχει έναν λόγο παραπάνω να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη φέτος. Το ξενοδοχείο James New York-NoMad έχει τα τεσσαρακοστά του γενέθλια και ο διοκτήτης του αποφάσισε να το γιορτάσει δίνοντας έκπτωση 40% για τέσσερις διανυκτερεύσεις και πάνω σε όποιον έχει το ίδιο όνομα.

Το «Τζέιμς» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στις ΗΠΑ και δεν αποκλείεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες … Τζέιμς στα 360 του δωμάτια μέχρι το τέλος του χρόνου!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την κράτησή τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά θα μπορούν να πάνε στο ξενοδοχείο ως το τέλος του 2021. Η προσφορά έχει ως ανώτατο οριο τα 10 δωμάτια ανά διανυκτέρευση (ώστε να μπορούν κι όσοι δεν… λέγονται Τζέιμς να βρουν δωμάτιο)


Πηγή φωτο: tripadvisor

Πάντως, δεν επιτρέπονται οι … μεταβιβάσεις κρατήσεων σε άλλα άτομα, αφού όποιος πάει για να μείνει στο δωμάτιο με την έκπτωση της προσφοράς, θα πρέπει να δείξει την ταυτότητά του και να αποδείξει ότι ονομάζεται Τζέιμς.

Το James New York – NoMad υπάρχει εδώ κι έναν αιώνα. Χτίστηκε το 1904 και τότε λεγόταν Hotel Seville. Το 1987 άλλαξε το όνομά του σε Carlton Hotel. Την τωρινή του ονομασία την πήρε το 2018, μετά από μια πλήρη ανακαίνιση.

Βρίσκεται στην 29η Οδό και τη Λεωφόρο Μάντισον, κοντά στο Madison Square και την περιοχή Flatiron που βρίθει από εστιατόρια και μπαρ.

Όπως σημειώνει το CNN, προσφέρει στους πελάτες του μια σειρά από πρωτότυπος υπηρεσίες όπως πχ αστρολογικούς χάρτες, προβλέψεις με κάρτες ταρό, αίθουσες περιποίησης προσώπου και μαλλιών, διάφορες θεραπευτικές συνεδρίες, ύπνωση και ειδικές θεραπείες με ήχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ