Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

«Μπλόκο» σε φορτηγό που μετέφερε 167 κιλά κάνναβη: Εντοπίστηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων


Την εισαγωγή στη χώρα μας μεγάλης ποσότητας κάνναβης κατάφεραν να αποτρέψουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων φορτηγό διεθνών μεταφορών που μετέφερε πάνω από 167 κιλά κάνναβη και συνέλαβαν τον οδηγό του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς σταμάτησαν, το απόγευμα της Κυριακής (30/5), για έλεγχο το κλειστό φορτηγό το οποίο προηγουμένως είχε εισέλθει στο ελληνικό έδαφος, μέσω του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων.

Σε έρευνα που ακολούθησε με τη συνδρομή της «Ίριδας», του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων, εντοπίστηκαν 92 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 166 κιλών και 862 γραμμαρίων, που ήταν καλά κρυμμένες κάτω από το δάπεδο του οχήματος.

Επίσης μέσα σε ένα από τα δέματα με κάνναβη εντοπίστηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 8 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλεφώνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ