Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ο καβγάς ζευγαριού στο μπαλκόνι πήρε περίεργη τροπή


Σοκ προκαλεί το βίντεο από τον καβγά ενός ζευγαριού στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Το ζευγάρι βρισκόταν στον δεύτερο όροφο και είχαν πιαστεί στα χέρια, όταν το κάγκελο υποχώρησε, με αποτέλεσμα και οι δύο να πέσουν στο πεζοδρόμιο.

Το τρομακτικό βίντεο που κατέγραψε την πτώση τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Olga Volkova και ο Yevgeny Karlagin, είναι και οι δύο 35 ετών. Ένας περαστικός άκουσε τις φωνές τους και άρχισε να μαγνητοσκοπεί χωρίς να περιμένει ο καβγάς να πάρει τέτοια τροπή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αν και οι δύο έχουν σοβαρούς τραυματισμούς, όπως σπασμένα άκρα, δεν κινδυνεύει η ζωή τους και αναμένεται να αναρρώσουν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι το ζευγάρι έχει έναν γιο και ότι τσακώνονταν στο μπαλκόνι από τις 10 το πρωί. Το γραφείο του εισαγγελέα της Αγίας Πετρούπολης κάνει έρευνα αν τα κάγκελα του μπαλκονιού είχαν υποστεί φθορές και αυτός ήταν ο λόγος που υποχώρησαν τόσο εύκολα. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα υπάρξουν συλλήψεις για αμέλεια των ιδιοκτητών του κτιρίου.


Ο Dennis, που είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε το περιστατικό σε βίντο δήλωσε στην Komsomolskaya Pravda: "Περπατούσα με έναν συνάδελφο και τραβούσα φωτογραφίες του δρόμου, καθώς είναι ένας από τους ιστορικούς δρόμους της πόλης. Ξαφνικά παρατηρήσαμε τον καβγά και άρχισα να γράφω βίντεο, όταν έπεσαν από το μπαλκόνι. Ευτυχώς κάποιος με ιατρική εμπειρία περνούσε από το σημείο. Έλεγξε τους σφυγμούς τους και μας διαβεβαίωσε ότι δεν είχαν πεθάνει. Αμέσως καλέσαμε ασθενοφόρο" περιέγραψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ