Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Δύσκολο διαζύγιο: Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και το υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του πρώην συζύγου


Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ με τον πρώην σύζυγό της Μάικλ Λόκγουντ, για την επιμέλεια των κοριτσιών τους και για περιουσιακά ζητήματα. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, επιβεβαιώνει το Us Weekly.

Επίσημα το διαζύγιο βγήκε πριν από λίγες ημέρες και ο δικηγόρος του Λόκγουντ, είπε στον δικαστή ότι ο πελάτης του «δεν έχει καμία επιθυμία να παραμείνει παντρεμένος με την Λίζα Μαρί. Θέλει να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι αρραβωνιασμένος και θέλει να παντρευτεί».

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού διήρκησε 10 χρόνια. Υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους, Φίνλυ και Χάρπερ τον Οκτώβριο του 2008. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον κιθαρίστα και παραγωγό τον Ιούνιο του 2016.

Τον Φεβρουάριο του 2017, εμφανίστηκε μια αναφορά ότι τα δίδυμα του πρώην ζευγαριού βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας αφού «ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας» βρέθηκε στον υπολογιστή του Μάικλ Λόκγουντ. Η Πρίσλεϋ ισχυρίστηκε ότι «σοκαρίστηκε και τρομοκρατήθηκε» όταν ανακάλυψε το υλικό. Το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση είναι υπό έρευνα.


Η μητέρα της Λίζα Μαρί, Πρισίλα, αποκάλυψε μέσω Facebook ότι τα παιδιά τα φροντίζει η ίδια «μέχρι να διευθετηθεί η έρευνα». Οι αρχές ολοκλήρωσαν την έρευνα χωρίς να υποβάλλουν κατηγορίες.

Ο γιος της Λίζα Μαρί, Μπέντζαμιν Κίου, αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου μέσα στο σπίτι του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με όπλο το οποίο υπήρχε στο σπίτι. Σε δηλώσεις της η Λίζα Μαρί, στο Us είπε ότι «είναι καταρρακωμένη, απαρηγόρητη και εντελώς συντετριμμένη αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και την μεγαλύτερη της κόρη, τη Ράιλι. Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής της».

Ο Μάικλ Λόκγουντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και οικονομική υποστήριξη «τουλάχιστον 9.500 δολάρια το μήνα» επειδή φοβάται για την ψυχική υγεία της Λίζα Μαρί μετά τον τραγικό χαμό του γιου της Μπέντζαμιν αλλά και για την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι.

Η Λίζα Μαρί, η μοναχοκόρη του τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του, είχε καταφέρει να νικήσει την εξάρτησή της από τις οπιούχες ουσίες και τα παυσίπονα και πλέον τα τελευταία 3 χρόνια παραμένει καθαρή.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχει παντρευτεί 4 φορές και έχει συνολικά 4 παιδιά. Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Ντάνι Κίου το 1988 με τον οποίο έκανε 2 παιδιά, την Ράιλι και τον Μπέντζαμιν. Το ζευγάρι χώρισε το 1994. Την ίδια χρονιά η Λίζα Μαρί παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον με τον ποίο χώρισε 2 χρόνια μετά. Το 2002 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ με τον οποίο επίσης χώρισε 2 χρόνια μετά, το 2004. Το 2006 παντρεύτηκε τον Μάικλ Λόκγουντ, με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ