Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης - Καβάλας


Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου και από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.
 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής:
Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τον οικισμό Προχώματος, με κατεύθυνση από και προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα 31/05/2021 έως την Παρασκευή 04/06/2021 και από τη Δευτέρα 07/06/2021 έως και την Παρασκευή 11/06/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ..
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

------------------

Εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) με αποκλεισμό της εκάστοτε λωρίδας κυκλοφορίας στις παρακάτω θέσεις:
- στη Χ.Θ. 66+600 (γέφυρα Μοδίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και
- στις Χ.Θ. 46+300 και Χ.Θ. 47+800, (μετά τον Περιστερώνα) με κατεύθυνση προς Καβάλα

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 31/05/2021 έως και την Παρασκευή 04/06/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ