Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Η Λάουρα Νάργες έχασε 13 κιλά: Δεν ήταν σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους όσους με «κράζουν»


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες η οποία φανερά αδυνατισμένη, εξήγησε γιατί έχασε 13 κιλά.

«Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με “κράζουν” επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Προέκυψε ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα πολύ δύσκολο ύπνο» εκμυστηρεύτηκε η Λάουρα Νάργες.

«Έχω φάει πολύ “πόλεμο”. Στο Survivor είχε ξεκινήσει πολύ έντονα το story κι έλεγαν “Α είναι χοντρή Λάουρα”. Φοράω medium στο παντελόνι. Είχα κάνει ένα ξέσπασμα στα social media, ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου έχουν πει να χάσω κιλά για να κάνω τηλεόραση» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Επιπλέον, η Λάουρα Νάργες μίλησε για την περίοδο που συνεργαζόταν με το Πρωινό. «Πάντα με ρωτάνε στις συνεντεύξεις πώς πέρασες στο Πρωινό, και για κάποιον λόγο επιμένουν. Ήταν μια πολλή δύσκολη χρονιά για εμένα, επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό. Μέσα σε πέντε ημέρες τον έχασα. Επομένως, η χρονιά αυτή είχε ξεκινήσει πολύ στραβά… Ήμουν πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά» τόνισε η παρουσιάστρια.

Για την προσωπική της ζωή, η Λάουρα Νάργες είπε: «Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν 2,5 χρόνια. Είμαι 2,5 χρόνια μόνη μου. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι μόνη. Για 10-12 χρόνια ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ