Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Φήμες λένε ότι η Beyonce και ο Jay-Z αγόρασαν την Rolls-Royce των 23 εκατ. ευρώ


Την προηγούμενη εβδομάδα η Rolls-Royce παρουσίασε το τελευταίο της αριστούργημα, την Boat Tail, μια one-off δημιουργία αξίας 23 εκατ. ευρώ, η οποία το καθιστά το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Page Six, πίσω από την Rolls-Royce Boat Tail βρίσκεται ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια στον κόσμο της σόουμπιζ, η Beyoncé και ο Jay-Z, κάτι ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Όσον αφορά την νέα Rolls-Royce, παίρνει έμπνευση από γιοτ – εξού και το όνομα “boat tail”, που σημαίνει η ουρά του σκάφους -, είναι βαμμένη σε μπλε χρώμα και διαθέτει μια σειρά από πολυτελή χαρακτηριστικά. Το πορτμπαγκάζ της είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέσα του περιλαμβάνει ένα ψυγείο που χωρά δύο σαμπάνιες, ποτήρια, ασημένια μαχαιροπήρουνα, πορσελάνινα πιάτα, περιστρεφόμενα τραπεζάκια με ασορτί ξύλινες καρέκλες, αλλά και μια ομπρέλα.

Η οροφή είναι πλήρως αφαιρούμενη και στο εσωτερικό συναντάμε γαλάζιες δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά και μπλε λεπτομέρειες. Επίσης υπάρχουν δύο ρολόγια Bovet 1822, ένα αντρικό και ένα γυναικείο για το ζευγάρι που παρήγγειλε το αυτοκίνητο, τα οποία είτε φορούνται στον καρπό είτε τοποθετούνται στο ταμπλό. Στο ντουλαπάκι υπάρχει και μια ειδική θήκη για ένα επίσης συλλεκτικό στυλό της Montblanc.

Μετά την παρουσίαση της η Daily Mail ανέφερε πως το υπερπολυτελές coupe μοντέλο είναι παραγγελία ενός εύπορου ζευγαριού το οποίο αρέσκεται στις ακριβές σαμπάνιες και την γκουρμέ κουζίνα, ενώ η Rolls-Royce είχε αναφέρει ότι το ψυγείο έχει την ικανότητα να διατηρεί τις Armand de Brignac, οι οποίες είναι οι αγαπημένες σαμπάνιες των πελατών της, ακριβών στους έξι βαθμούς.

Τελός, μια πηγή της αυτοκινητοβιομηχανίας δήλωσε στην The Telegraph: “Πιστεύεται ότι αυτό το φανταστικό αυτοκίνητο ανατέθηκε στην Rolls-Royce από τους Beyoncé και Jay-Z, καθώς όλες οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με τα αγαπημένα τους πράγματα”.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία χρειάστηκε τέσσερα χρόνια εντατικών μελετών και συνεχούς επικοινωνίας με τους απαιτητικούς πελάτες για να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο ο Torsten Müller-Ötvös, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce, αποκάλεσε “το πιο φιλόδοξο έργο της εταιρείας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ