Σήμερα Τρίτη ο Βαγγέλης Δρίσκας ζυμώνει λαχταριστά Pane Bianco: Γεμιστά ψωμιά με μορταδέλα και τσένταρ. Στην συνέχεια «ταξιδεύει» γευστικά μέχρι την Γενεύη και δείχνει όλα τα μυστικά ενός θρυλικού πιάτου με ιστορία 90 ετών: Entrecote με σάλτσα Café de Paris.
Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε μία υπέροχη σαλάτα με μανούρι και καραμελωμένα καρύδια.
Τέλος, στην πιο γλυκιά ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για το Black Out Cake, την απόλυτη σοκολατένια τούρτα!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ