Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Έλληνας τραγουδιστής που ζύγιζε 260 κιλά θα υποβληθεί στην 21η χειρουργική επέμβαση


Έχοντας φτάσει τα 260 κιλά, ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δέχθηκε να τοποθετηθεί στο στομάχι του γαστρικό δαχτυλίδι προκειμένου να χάσει βάρος, όμως μετά την πρώτη επέμβαση προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Ως αποτέλεσμα ήταν να υποβληθεί σε 20 χειρουργεία ενώ την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμη.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική Euromedica της Ρόδου και μεθαύριο αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για 21η φορά.



Μάλιστα μετά την 21η χειρουργική επέμβαση πρόκειται να μεταβεί στη Γερμανία για ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο στομάχι.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου, Sky, για την περιπέτεια της υγείας του, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παίρνει τόσα πολλά φάρμακα ενώ τα χέρια του είναι κατατρυπημένα από τους ορούς, σε σημείο που αν τον δει κάποιος δεν θα τον αναγνωρίζει.

«Θα νομίζει ότι είμαι ναρκομανής με τόσα τρυπήματα στα χέρια» ανέφερε.

Αν και ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 183 κιλά μετά την επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και τώρα δίνει αγώνα δρόμου για να ξεφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ