Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Άντισον Ρέι: Η ιέρεια του Tik Tok κάνει το άλμα στη μουσική βιομηχανία


Η νεαρή TikToker Άντισον Ρέι είναι από τα πλέον δημοφιλή άτομα στα social media με τους ακολούθους της στο Tik Tok να αριθμούν περίπου 80 εκατομμύρια. Η νεαρή ακολουθεί το μοτίβο χιλιάδων άλλων συνομήλικών της παγκοσμίως οι οποίοι ακολουθούν το μοντέλο της δημοσιοποίησης της καθημερινότητάς τους, μετατρέποντας εαυτούς σε εμπόρευμα. Που αρκετές φορές είναι και αρκετά επικερδές.

Το ίδιο ισχύει λοιπον και για την Άντισον Ρέι, Σε ανάλογα ποσοστά με το Tik Tok κυμαίνονται τα podcasts της στο Spotify, όπου συμμετέχει και η μητέρα της και έχουν τίτλο «Mama Knows Best», καθώς και τα διάφορα vlogs της στο YouTube.



Η σταρ του TikTok, στρέφεται τώρα σε μία διαφορετική κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Σύμφωνα με το Rolling Stone, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, προτιμώντας να ξεκινήσει ως ανεξάρτητη. Πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο της single με τίτλο «Obsessed», το οποίο και ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» την περασμένη Παρασκευή.


Τα σχέδια της για το 2021 αφορούν σε ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο στο «He’s All That» της Miramax, το οποίο αποτελεί ένα remake του «She’s All That» της δεκαετίας του 1990.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ