Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Στη φυλακή σατανικό ζευγάρι που δηλητηρίασε χορευτή με την «ανάσα του διαβόλου»


Ένας ταλαντούχος χορευτής δηλητηριάστηκε με ένα χάπι γνωστό και ως «η ανάσα του διαβόλου». Για τη δολοφονία του, μια νεαρή γυναίκα οδηγείται στη φυλακή όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον 16 χρόνια.

Η 19χρονη Diana Cristea, μαζί με τον 25χρονο σύντροφό της Joel Osei χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Grindr για να γνωρίζει άντρες, τους οποίους στη συνέχεια το ζευγάρι νάρκωνε και λήστευε.

Η σορός του Adrian Murphy εντοπίστηκε σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο στις 4 Ιουνίου του 2019.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Murphy είχε χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση σκοπολαμίνης – μια ουσία γνωστή ως «ανάσα του διαβόλου», η οποία συχνά χρησιμοποιείται σε περιστατικά βιασμών και απαγωγών στη Νότια Αμερική, όπως σημειώνει το BBC.

Η Cristea έβαλε τα κλάματα την ώρα που ο δικαστής William Davis ανακοίνωνε την ποινή φυλάκισής της για τουλάχιστον 16 χρόνια. «Ήσουν ένα ενεργό και πρόθυμο μέλος σε αυτό το σχέδιο. Ήξερες ότι χρησιμοποιούνταν η σκοπολαμίνη και ήξερες τι μπορούσε να κάνει», της είπε.



Ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε δια βίου φυλάκιση τον περασμένο Ιανουάριο και θα περάσει τουλάχιστον 32 χρόνια στη φυλακή, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τη σορό του άτυχου χορευτή βρήκε η καλύτερη φίλη και πρώην σύντροφός του τρεις μέρες αργότερα. Ένα κουτάκι Coca-Cola περιείχε ίχνη σκοπολαμίνης και τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Osei εντοπίστηκαν σε ένα μπουκάλι ουίσκι.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε και για τη δηλητηρίαση ενός άλλου άντρα με την ίδια ουσία, δύο ημέρες νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση το θύμα επιβίωσε. Προηγουμένως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς τον βρήκε ένας γείτονας σχεδόν γυμνό, εξαιρετικά νευρικό και σε σύγχυση.

Μετά τη ληστεία του άτυχου άντρα που δολοφόνησε, το ζευγάρι προσπάθησε να αγοράσει διαμάντια αξίας 80.000 δολαρίων από έναν κοσμηματοπώλη στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ