Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Απάντηση Τσαμασλή για Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων


Για ποια «Βόμβα μεγατόνων» έχει το θράσος και μιλάει ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου μας; Του Μεσημερίου, της Επανομής, της Νέας Μηχανιώνας, της Κερασιάς, του Αγγελοχωρίου, της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών ή της Περαίας; Προφανώς, η ευαισθησία του για την περιοχή μας είναι επιλεκτική και διαφέρει με τις χρονολογίες και την ιδιότητα του. Διότι ως Δήμαρχος Θερμαϊκού, στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα: Γνωμοδότηση επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, δεν αρνήθηκε, δεν διατύπωσε καμία επιφύλαξη, δεν αντέδρασε στην πρόταση για τη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) στα όρια του Δήμου μας. 
Προς τι, λοιπόν, τα κροκοδείλια δάκρυά του για κάτι που είχε συναινέσει τότε; Για ποιο λόγο σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει εμάς για κάτι που, χωρίς ενδοιασμό και δεύτερες σκέψεις, ψήφισε και έγινε ΦΕΚ, δηλαδή οριστικοποιήθηκε, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους; 
Για ποιες «κρυφές» διαβουλεύσεις μας κατηγορεί ανερυθρίαστα ο κ. Μαυρομάτης; Όταν ακόμη και η αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου μας δεν γνώριζε τίποτα για τις «υπόγειες» και μυστικοπαθείς κινήσεις του να δημιουργηθεί στον τόπο μας η ΜΕΒΑ;
Χρειάζεται μεγάλο πολιτικό και ηθικό θάρρος από τον επικεφαλής της παράταξης «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» να παραδεχθεί το λάθος του. Ένα μεγάλο ατόπημά του, που καλείται να διαχειριστεί η νυν Διοίκηση και να το μετατρέψει σε ευκαιρία. Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη δύναμη ν’ αντιμετωπίσουμε τέτοιες, δύσκολες, καταστάσεις, που εσείς επιβάλατε με υπέρμετρη μυστικοπάθεια. 
Απλώς, δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη στάση σας. Κύριε Μαυρομάτη, γιατί πάθατε αφωνία τότε και τώρα αλαλάζετε τεχνηέντως; Αλήθεια, τι ειρωνεία!!!
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η καθαριότητα και το πράσινο αποτελούν την καθημερινή μας προτεραιότητα. Εργαζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σεβόμενοι τον συνάνθρωπο και πασχίζουμε για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Τα έργα και οι δράσεις μας στοχεύουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής, με γνώμονα πάντα την θωράκιση της υγείας όλων μας. 

Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ 
Γιώργος Τσαμασλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ