Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Κένταλ Τζένερ: Διπλός εφιάλτης για την αδελφή των Καρντάσιαν - Συνελήφθη γυμνός εισβολέας στην πισίνα της


Δύο περιστατικά έχουν τρομοκρατήσει μία από τις μικρές αδελφές των Καρντάσιαν, την Κένταλ Τζένερ, καθώς ένας γυμνός άνδρας θέλησε να κολυμπήσει στην πισίνα της και ένας άλλος φέρεται να ταξίδεψε από το άλλο άκρο της χώρας για να τη σκοτώσει.

Η 25χρονη κατάφερε να εκδώσει περιοριστικά μέτρα κατά του 24χρονου Μάλικ Μπάουκερ, αφού ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι ο Μπάουκερ σχεδίαζε να αγοράσει παράνομα όπλο για να τη σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει.

Επίσης, το ξημέρωμα της Κυριακής ένας 27χρονος εισέβαλε το σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ και αφού πέταξε τα ρούχα του προσπάθησε να κολυμπήσει προτού τον συλλάβει η ασφάλεια του μοντέλου.



Σε δικαστικά έγγραφα που έχει το ΤΜΖ, η Τζένερ υποστηρίζει ότι η αστυνομία της είπε πως ο Μπάουκερ κρατείται προσωρινά σε ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου στο Λος Άντζελες, αλλά θα μπορούσε να αφεθεί σύντομα ελεύθερος. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει συναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα αλλά ο φόνος της προκαλεί έντονο συναισθηματικό στρες και άγχος. Λέει ότι είναι τρομοκρατημένη ότι θα την κυνηγήσει και θα προσπαθήσει να της κάνει κακό ή να τη σκοτώσει μετά την απελευθέρωσή του. Ο δικαστής εξέδωσε προσωρινή περιοριστική εντολή, κάτι που σημαίνει ότι άνδρας πρέπει να μένει 100 γιάρδες μακριά της.

Αυτό το περιστατικό έρχεται παράλληλα με ένα άλλο, κατά το οποίο άνδρας προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της και να κολυμπήσει γυμνός στην εξωτερική της πισίνα. Ο 27χρονος έφθασε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 2 το ξημέρωμα της Κυριακής και χτύπησε τα παράθυρα φωνάζοντας το όνομά της, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Η ίδια ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή και η ομάδα ασφαλείας της αμέσως την ενημέρωσε και τον συνέλαβε αφού αυτός είχε βγάλει τα ρούχα του. Η αστυνομία έφθασε και τον συνέλαβε για παράνομη πρόσβαση προτού φθάσει κοντά στο μοντέλο. Απελευθερώθηκε έπειτα από έξι ώρες μετά τη σύλληψή του λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η Κένταλ έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι της, τοποθετώντας περισσότερους ένοπλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ