Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

"Το κόκκινο ποτάμι": Στο Παρίσι ο Μίλτος έρχεται αντιμέτωπος με πειρασμούς, η Ιφιγένεια μένει πίσω πληγωμένη (φωτογραφίες)

Νέο επεισόδιο της σειράς του Open "To Κόκκινο Ποτάμι", απόψε στις 21.00

Περίληψη

Η αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι, μετά από πρόταση του Μπαζίλ Ζαχάρωφ να τον ακολουθήσει και να γίνει το δεξί του χέρι, κορυφώνεται. Ο Μίλτος της προτείνει να την παντρευτεί πριν φύγει αν το θέλει. Η Ιφιγένεια περήφανη, αρνείται. Ο Μίλτος, ανυπόμονος να κατακτήσει το μέλλον φτάνει στο Παρίσι. Ο Ζαχάρωφ τον υποδέχεται σαν γιο του. Του προσφέρει άριστες συνθήκες σπουδών, εργασίας και διαμονής. Γρήγορα θα αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών του ευεργέτη του. Παράλληλα, μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης. Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος, γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες, ανακαλύπτει μια πλευρά της ζωής που μέχρι τότε δεν του ήταν οικεία, μπαίνει σε πειρασμούς και απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα στη γαλλική πρωτεύουσα, αμελώντας -χωρίς να το καταλάβει- την Ιφιγένεια, που αρκείται πληγωμένη σε λακωνικά του τηλεγραφήματα. Στην Αμισό, ο πατέρας του Μίλτου, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.


To Κόκκινο Ποτάμι

Συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε στις 21.00 στο OPEN
-Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης.
-Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
-Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
-Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η νέα δραματική σειρά εποχής
σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη,
ξετυλίγει μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όλα όσα έμοιαζαν δεδομένα…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ