Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

House of the Dragon: Αυτό θα είναι το prequel του Game of Thrones

Το Game of Thrones έφτασε στο τέλος τον περασμένο Μάιο, έπειτα από 8 σεζόν και 73 επεισόδια, τα οποία καθήλωσαν τους φαν της σειράς.

Το ταξίδι ξεκίνησε από το 2011 και σε όσους έλειψαν οι μάχες, οι ίντριγκες και οι δράκοι, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν για ακόμη δέκα επεισόδια με το prequel της σειράς το οποίο θα ονομάζεται «House of the Dragon», δηλαδή «Το σπίτι των δράκων».

Τα επεισόδια της σειράς θα εκτυλίσσονται 300 χρόνια πριν από τα όσα είδαμε στο GoT και θα βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» (Φωτιά και Αίμα).

, a prequel is coming to @HBO.

The series is co-created by @GRRMSpeaking and Ryan Condal. Miguel Sapochnik will partner with Condal as showrunner and will direct the pilot and additional episodes. Condal will be writing the series.

Προβολή εικόνας στο Twitter

66,1 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Στο House of the Dragon τα γεγονότα θα επικεντρώνονται στην ιστορία του Οίκου Targaryen και τα πρώτα χρόνια στο Westeros.

Ο πρόεδρος του προγράμματος της HBO, Κέισι Μπλόις, δήλωσε: Ο κόσμος του Game of Thrones είναι τόσο πλούσιος με ιστορίες. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Οίκου Targaryen και τις πρώτες μέρες του Westeros.

HBO ordered 10 episodes of a ‘Game of Thrones’ spinoff called ‘House of the Dragon’ after reports emerged that it had nixed another series set in the world created by George R.R. Martin https://reut.rs/31WmciB 


52 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ