Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κατερίνα Πεφτίτση από GNTM 2 για (γυμνοσά)Λιαγκα: Δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς ανθρώπους

Η Κατερίνα Πεφτίτση είναι το plus size μοντέλο με το βαμμένο μπλε μαλλί που έφυγε από νωρίς από το GNTM 2 και χθες μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

«Υπήρξαν σχόλια του τύπου "είσαι ένα βόδι και μισό", "σε σιχαίνομαι", "δεν πρέπει να κυκλοφορείς", "είσαι προσβολή". Αυτά τα σχόλια έγιναν και στο youtube, στα βίντεο της οντισιόν μου, έγιναν και κάποια σε εκπομπές. Με πόνεσε λίγο» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν έτοιμη γι’ αυτά τα σχόλια, αλλά είναι αλλιώς όταν συμβαίνει. Δεν ντράπηκα καθόλου, στεναχωρήθηκα, πικράθηκα λίγο. Αλλά ταυτόχρονα ενθουσιάστηκε με την αγάπη που είχα από τον κόσμο. Υπήρχαν αρνητικά σχόλια, αλλά υπήρχαν και τα θετικά που ήταν πολλά».

Το μοντέλο μίλησε και για όλα τα σχόλια που έκανε για την εμφάνισή της ο Γιώργος Λιάγκας.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής είχε πει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace [...] Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα».

«Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα δικά του. Αρχικά μου το είπαν, μετά έπεφταν σωρηδόν τα μηνύματα που βρίζανε και τη μία μεριά και την άλλη. Δεν με ενδιέφερε να βγω στον αέρα και να απαντήσω. Δεν με απασχολεί εάν το μισό ποσοστό των Ελληνίδων γυναικών δεν του αρέσουν του συγκεκριμένου ανθρώπου ή του χαλάνε την αισθητική του» είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

«Γενικά δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς ανθρώπους καθόλου» ανέφερε. «Είναι άλλο η άποψη και άλλο η κακή κριτική, δηλαδή να μειώσεις και να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση, μια εικόνα. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν αρέσω σε κάποιον, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "πώς είναι έτσι, με ενοχλεί να βγαίνει στην παραλία", αυτά δεν γίνεται να τα λες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ