Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Το άγνωστο περιστατικό με Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ στα παρασκήνια παράστασης

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εγώ πιστεύω ότι, αν δεν έκανε “Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο” δεν θα γινόταν ποτέ “εθνική σταρ”» ανέφερε η Τίνα Σακελλάριου μιλώντας στη κάμερα της  εκπομπής «Το Πρωινό».

Η σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου θυμήθηκε και ένα περιστατικό, άγνωστο μέχρι τώρα, το οποίο είχε διαδραματιστεί στα παρασκήνια θεατρικής παράστασης.

«Μου είχε πει ο Αλέκος Σακελλάριος πως σε μία θεατρική παράσταση που είχε γράψει ο ίδιος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε βράδυ φώναζε τον διευθυντή του θεάτρου και ρωτούσε: “Κύριε Χέλμη πόσα εισιτήρια έκανα σήμερα;”, για να την ακούει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που ήταν στο διπλανό καμαρίνι και να τρελαίνεται» ανέφερε η Τίνα Σακελλάριου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή: «Ο Μάρκος Σεφερλής πάει να γίνει πολύ καλός θεατρικός επιχειρηματίας. Είχαμε συνεργαστεί, όχι τόσο επιτυχώς, στον Ηλία του 16ου. Αν παίρνουμε ένα έργο και του κάνουμε εκατό χιλιάδες προσθήκες και από μιάμιση ώρα το πάμε τρεις, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε επιθεώρηση να την ευχαριστηθεί και ο κόσμος και να είμαστε όλοι μια χαρά ευτυχισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ