Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 11ο Leadership Forum 2019

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του και τα TGI Fridays διοργάνωσαν το 11ο Leadership Forum 2019 με θέμα «Συζητώντας με τους νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα», την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, ώρα 16.30, στα TGI Fridays, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Περισσότεροι από 200 νέοι, 17 έως 25 ετών, προερχόμενοι από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερώθηκαν από ανώτατα διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τις προκλήσεις του επιχειρείν και τις ευκαιρίες καριέρας. Η ενεργή συμμετοχή τους, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το πάθος τους για γνώση, εμπειρίες και προσωπική εξέλιξη.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμούς από τον κύριο Νικόλαο Μπακατσέλο, Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τον κύριο Αρτέμη Μυρόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλο της Linkage Greece και τον κύριο Νικόλαο Νέγκα, Διευθύνων Σύμβουλο, TGI Fridays

Στην πρώτη ενότητα του Forum με θέμα «Προκλήσεις & Ευκαιρίες για Ανάπτυξη Καριέρας σε Εταιρικό Περιβάλλον στην Ελλάδα του 2020-2030» συμμετείχαν οι Νικόλαος Νέγκας, Διευθύνων Σύμβουλος, TGI Fridays, Πολυχρόνης Γριβέας, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ΕΛΤΑ, Χριστόφορος Σταμουλακάτος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας Consumer & Professional, Sarantis Group, Σωτήρης Συρμακέζης, Senior Advisor on Customer Experience & Digital Transformation, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ενώ συντονιστής ήταν ο Αρτέμης Μυρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπή Ηγεσίας, Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece.

Το δεύτερο μέρος είχε ως  θέμα «Αναζητώντας τους Επιχειρηματικούς και Εταιρικούς Ηγέτες του Αύριο» όπου συμμετείχαν οι Δρ. Μαρίνα- Λήδα Κουταρέλλη, Ιδρύτρια & Πρόεδρος, Spetses mini Marathon, Αλέξανδρος Κουρής, Ιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο και Κάρολος Αναστασόπουλος, Ιδρυτής & Πρόεδρος, Mozaik, ενώ συντονιστής ήταν ο Αρτέμης Μυρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπή Ηγεσίας, Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece.

Με την ολοκλήρωση του Forum, ακολούθησε δεξίωση κατά τη διάρκεια της οποίας οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε προσωπικό επίπεδο με τους ομιλητές, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξουν απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ