Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πώς το «Big Brother» επηρεάζει την Ελένη Τσολάκη

Ο ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στη «μάχη» της τηλεθέασης την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε.
Σειρές, παιχνίδια αλλά και ριάλιτι αποτελούν βασικά κομμάτια της στρατηγικής που έχουν καταστρώσει οι ιθύνοντες του σταθμού ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Ανάμεσα στα ριάλιτι τα οποία έχουν «κλειδώσει» και πρόκειται να βγουν στον «αέρα» το προσεχές διάστημα είναι το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» με την Ελένη Τσολάκη να βρίσκεται στην παρουσίαση του, και το «Big Brother».

Και ενώ τα δυο αυτά project, φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, το ένα επηρεάζει το άλλο και συγκεκριμένα το «Big Brother» ενδέχεται να αποτελέσει εμπόδιο για την Ελένη Τσολάκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Το ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2020 και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Ελένη Τσολάκη, μετά την αποχώρηση της από το Alpha, βρήκε επαγγελματική στέγη στον ΣΚΑΪ και επρόκειτο να έχει διπλό ρόλο. Από τη μια, η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και από την άλλη της ανατέθηκε η παρουσίαση του «Αγρότη».

Όσον αφορά το «Big Brother» του οποίου, τα δικαιώματα απέκτησε πρόσφατα ο ΣΚΑΪ, θεωρείται ένα από τα ιδιαίτερα «δυνατά» χαρτιά και οι υπεύθυνοι φιλοδοξούν πως μετά από τόσα χρόνια απουσίας του ριάλιτι από τους δέκτες θα τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Γι’ αυτό τον λόγο επιθυμούν να ριχτεί στην τηλεοπτική αρένα όσο το δυνατόν συντομότερα και έχουν σκοπό να αποτελέσει θέαμα-υπερπαραγωγή.

Με δεδομένο, ότι το συντομότερο που μπορεί να βγει στον «αέρα» το «Big Brother» είναι η αρχή του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, δημιουργεί πρόβλημα στον «Αγρότη» άρα και στην Ελένη Τσολάκη.

Ο λόγος είναι πως πρόκειται για δυο παρεμφερή ριάλιτι τα οποία δεν μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο το ένα να «κάψει» το άλλο.

Το πιθανότερο είναι ένα από τα δυο να μείνει στο συρτάρι μέχρι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με τον «Αγρότη» να είναι πιο πιθανός.

Αν αυτό γίνει τελικά, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά», το «Big Brother» θα σταθεί εμπόδιο στην Ελένη Τσολάκη για μικρό χρονικό διάστημα καθώς το επόμενο επαγγελματικό της βήμα θα πάρει μικρή αναβολή.



Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ