Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πού και γιατί συμβουλεύουν οι γιατροί τον κόσμο να μη βάζει οδοντόκρεμα στα… γεννητικά όργανα

Γιατροί και επαγγελματίες της υγείας αναγκάζονται συχνά να βγουν και να προειδοποιήσουν το κοινό για διάφορα πράγματα, αυτό πάντως δεν περιλαμβανόταν στα σίγουρα στο μενού.

Αυτή τη φορά λοιπόν ένα βίντεο έχει κάνει μόδα, τραγική μόδα, την εφαρμογή οδοντόπαστας στα γεννητικά όργανα. Στις γυναίκες υποτίθεται ότι «σκληραίνει» το αιδοίο και στους άντρες χαρίζει καλύτερη στύση και μεγαλύτερη διάρκεια επαφής.

Ο μύθος διαδόθηκε γοργά στη Νιγηρία και πολλά νοσοκομεία και κλινικές αναγκάστηκαν να διαχειριστούν τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς.

Αυτό δήλωσε ο γιατρός Oluwole Yusuf σε τοπικό μέσο: «Αν ένας άντρας σού πει ότι είσαι πολύ χαλαρή εκεί κάτω και εσύ θελήσεις να καταστρέψεις το μέλλον σου γι’ αυτό, στο τέλος θα σε εγκαταλείψει ούτως ή άλλως για άλλη».

Κι ενώ η οδοντόπαστα στα γυναικεία γεννητικά όργανα εντοπίζεται για την ώρα μόνο στη Νιγηρία, η αντρική εφαρμογή διαδόθηκε από το ίντερνετ και στη Δύση. Η εφημερίδα «Metro» ισχυρίζεται μάλιστα πως ακόμα και δημοφιλή κανάλια, σαν αυτό του YouTuber Jose Barber, προπαγανδίζουν την εφαρμογή «φτηνής οδοντόκρεμας» στο πέος, ώστε να μουδιάσει και να διαρκέσει περισσότερο η σεξουαλική επαφή.

«Δεν θα κάνει τίποτα αυτή η ανησυχητική τεχνική ‘‘οδοντόπαστας’’ στη μάχη με την πρόωρη εκσπερμάτιση ή τη στυτική δυσλειτουργία», συμβουλεύει στο ανακοινωθέν του ιατρικός σύλλογος από την Αγγλία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ