Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

«Αν ήμουν πλούσιος»: Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στα επόμενα επεισόδια

Νέα είσοδο θα έχουμε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος». Στα προσεχή επεισόδια μπαίνει ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, του οποίου η άφιξη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον Αλέξη Βρεττό, τον πρώην σύντροφο της Δάφνης, και πατέρα του μικρού Φοίβου.Ποιος είναι ο Αλέξης Βρεττός:

Γοητευτικός, ονειροπόλος, καλομαθημένος, υπερφίαλος, αλλά και… παρτάλι από τα λίγα. Πρώτα και πάνω απ’ όλα η καλοπέρασή του. Πριν από 6 χρόνια, εγκατέλειψε με ένα σημείωμα τη Δάφνη, λίγο πριν αυτή φέρει στον κόσμο τον Φοίβο, γιατί δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα θυσιάσει την ελευθερία του και θα γίνει πατέρας. Ουσιαστικά δεν θέλησε να ωριμάσει το παιδί που έχει μέσα του, για να μεγαλώσει το δικό του παιδί! Το υπερτροφικό «εγώ» του το έχει θρέψει η νεόπλουτη οικογένειά του και έτσι ο Αλέξης μεγάλωσε πιστεύοντας ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γυρίζει για πάρτη του. Επανεμφανίζεται στη ζωή της Δάφνης διεκδικώντας δυναμικά μια θέση στη ζωή του παιδιού του. Είναι μετανιωμένος για ό,τι έκανε, ενώ είχε ένα σοβαρό ατύχημα, που άλλαξε τη ζωή του. Η Δάφνη είναι αρνητική πιστεύοντας ότι όπως εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή τους, μια μέρα θα εξαφανιστεί πάλι. Ο Αλέξης, όμως, επιμένει ότι ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει φέρνοντας τα πάνω κάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ