Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η Google «τελειώνει» οριστικά δημοφιλές πρόγραμμα

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς όλα τα βίντεο το χρησιμοποιούσαν ως φορμάτ για να τρέξουν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα... ψωμιά του είναι μετρημένα.

Ο λόγος για το περίφημο Flash, το πρόγραμμα με το οποίο πριν από μερικά χρόνια γραφόταν οτιδήποτε είχε «κίνηση» στο διαδίκτυο, αλλά που πλέον έχει εκπέσει από τις παλιές του δόξες.

Για την ακρίβεια, το Flash βρίσκεται πολύ κοντά στο... θάνατο, καθώς η Google αποφάσισε πριν τελειώσει το 2019 να σταματήσει να καταγράφει στη βιβλιοθήκη αναζήτησης περιεχόμενο δημιουργημένο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Επί του πρακτέου αυτό σημαίνει ότι ιστοχώροι που έχουν περιεχόμενο Flash δεν θα περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και οι ιστοχώροι αυτοί θα βρίσκονται πολύ χαμηλά στα αποτελέσματα.

Στην ουσία, η κίνηση της Google, μαζί με την Apple η οποία έχει «εξορίσει» το Flash από τις συσκευές της, ουσιαστικά σηματοδοτούν και το τέλος του προγράμματος το οποίο φαίνεται ότι οδηγείται οριστικά στη λήθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ