Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πυροβόλησε και σκοτώσε 17χρονο κακοποιό, έξω από το σπίτι του. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή στην πόλη Λονγκσαμπ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος με έναν ακόμη συνεργό του έβγαλε πιστόλι και λήστεψε πίσω από τα κάγκελα της αυλής μια έγκυο γυναίκα και τον σύζυγο της που έμενε στο σπίτι. Ζητούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό των θυμάτων. Μάλιστα ο 17χρονος πυροβολεί κιόλας για εκφοβισμό.

Όταν παίρνει αυτά που θέλει κάνει να φύγει και τότε από το επάνω διαμέρισμα του σπιτιού βγαίνει ο άνδρας με ένα πιστόλι, τον σημαδεύει και τον ξαπλώνει κάτω. Ο άνδρας είναι ο θείος του ανθρώπου που έπεσε θύμα της ληστείας και είναι πατέρας 5 παιδιών.

Το όνομα του 17χρονου που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Θείος του θύματος τραυμάτισε έναν ακόμη από τους νεαρούς ληστές στο πόδι, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ο τρίτος ύποπτος κατάφερε να διαφύγει.

Ο άνδρας που πυροβόλησε τέθηκε υπό κράτηση αλλά αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, όταν ένας εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι ενήργησε «σε αυτοάμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ